Betting online

Casino i all ära och det är faktiskt det som är störst just nu på nätet. Men något som är äldre och även mycket stort är sportsbetting. Sportsbetting har funnits i väldigt många år, till och med de gamla romarna spelade för fullt. Men på den tiden var det inte lika organiserat och definitivt inte på nätet. Numera kan du som bekant logga in på datorn och placera ett vad på nästan vad som helst. Du kan spela på allt från amerikansk fotboll till långt ner i divisionerna på europeisk fotboll.

I Sverige har vi ett spelmonopol vilket betyder att endast Svenska Spel kan erbjuda sportsbetting. Detta är inget vi direkt tycker om men som tur är kan du spela på nätet numera. Det finns massor av spelbolag online och dessa är oftast bra mycket bättre än Svenska Spel. Anledningen till att vi tycker dessa spelbolag är bättre beror mycket på spelutbudet. Svenska Spel har ett helt ok spelutbud men det är inte i närheten av utbudet som finns på nätet. Om man vill vinna pengar och gå plus i längden på sportsbetting är det viktigt med ett stort spelutbud då du ofta kan ha bättre koll på matcher i lägre divisioner än vad spelbolaget har. Detta är något som du skall använda till din fördel om du nu planerar att bli en riktig höjdare på sportsbetting.

En annan positiv sak med att spela på nätet är den omtalade välkomstbonusen. Om du öppnar ett nytt konto hos ett spelbolag kan du alltid räkna med någon form av välkomstbonus, eller insättningsbonus som man också säger. En insättningsbonus är något du får när du genomför din första insättning och det brukar handlar om till exempel 100 % upp till 1000 kronor. Detta betyder att om du sätter in 1000 kronor får du totalt 2000 kronor att spela för vilket inte är så dumt, eller hur?